مواد لازم غذای رتتویی:
برای 8 وعده
2 بادمجان
6 گوجه فرنگی رومی
2 کدوی زرد
2 کدو سبز
سس
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 پیاز ، تفت داده شده
4 سیر میخک ، چرخ کرده
1 عدد فلفل قرمز ، تکه ای
1 عدد فلفل زرد رنگ ، خلال دار
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
فلفل ، برای طعم دادن
قوطی گوجه فرنگی خرد شده 28 اونس (795 گرم)
2 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده خرد شده ، از 8-10 برگ
دریا گیاهان
2 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده خرد شده ، از 8-10 برگ
1 قاشق چایخوری سیر ، چرخ کرده
2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
2 قاشق چای خوری آویشن تازه
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
فلفل ، برای طعم دادن
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه غذای رتتویی:
فر را برای دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
بادمجان ، گوجه فرنگی ، کدو و کدو سبز را به دور تقریباً 1 اینچ (1 میلی متر) خرد کنید و سپس کنار بگذارید.
سس را درست کنید: روغن زیتون را در یک تابه با حرارت 12 اینچی (30 سانتی متر) روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز ، سیر و فلفل زنگ را تا زمانی که نرم شود ، حدود 10 دقیقه صاف کنید. فصل را با نمک و فلفل ، سپس گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. تا زمانی که مواد کاملاً ترکیب شوند ، هم بزنید. از روی حرارت برداشته و سپس ریحان را اضافه کنید. یکبار دیگر هم بزنید ، سپس سطح یک سس را با یک اسپاتول صاف کنید.
سبزیجات خرد شده را به صورت متناوب (به عنوان مثال بادمجان ، گوجه فرنگی ، کدو ، کدو سبز) در بالای سس از لبه بیرونی تا وسط تابه مرتب کنید. ادویه زدن با نمک و فلفل.
گیاه را چاشنی بزنید: در یک کاسه کوچک ریحان ، سیر ، جعفری ، آویشن ، نمک ، فلفل و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. قاشق چاشنی گیاه را روی سبزیجات بچسبانید.
ماهیتابه را با فویل بپوشانید و به مدت 40 دقیقه بپزید. کشف کنید ، سپس 20 دقیقه دیگر بپزید تا سبزیجات نرم شوند.
هنگام گرم بودن به عنوان یک ظرف اصلی یا کنار آن سرو کنید. Ratatouille روز بعد نیز عالی است - با فویل بپوشانید و در فر با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) 15 دقیقه یا در مایکروویو به دمای دلخواه گرم کنید.
لذت بردن!
درباره این سایت