ما دستور العمل جدید مارچوبه شما را پیدا کردیم: تابه بخارپز و فوق العاده سریع. این روش استفاده از ماهیتابه در کمتر از پنج دقیقه مارچوبه تازه و خوش طعم به شما می دهد.
وقتی غذاهای جانبی مارچوبه درست می کنید ، بیشتر دستور العمل ها پیشنهاد می کنند مارچوبه را برشته کنید. این روش بسیار خوشمزه و همه کاره است ، اما صادقانه بگوییم ، ما همیشه نمی خواهیم اجاق را گرم کنیم و تمام کارها را انجام دهیم. اینجاست که ماهر یا دیگ سرخ شده مورد علاقه شما وارد می شود! شما می توانید همان عطر و طعم تازه مارچوبه (یکی از سبزیجات مورد علاقه ما در اوایل تابستان) را در بخشی از زمان دریافت کنید.
طرز تهیه مارچوبه در تابه
برای درست کردن مارچوبه در یک تابه ، می توانید با استفاده از یک پوند مارچوبه تازه ، پروتکل اساسی را در این دستور تهیه سالاد مارچوبه پنج ستاره دنبال کنید.
با شستن و بریدن مارچوبه خود شروع کنید. مطمئن باشید که با استفاده از این تکنیک می توانید انتهایهای چوبی را جدا کنید یا فقط آنها را با چاقو خرد کنید. اگر می خواهید قطعات به اندازه نیش بزنید ، اکنون زمان خرد کردن است. اگر می خواهید ساقه های کامل ، کارهای آماده سازی شما انجام می شود.
سپس مارچوبه را با یک نصف فنجان آب و نمک به یک ماهیتابه اضافه کرده و به صورت سس گوجه فرنگی می آوریم. ماهیتابه را بپوشانید و مارچوبه را به مدت یک یا سه دقیقه بپزید - این بستگی به اندازه مارچوبه شما و چقدر دلپذیر بودن آن دارد. و دیگر نیازی نیست که مارچوبه را با این دستور العمل چرخانده یا تلنگر کنید - فقط بگذارید بخار شود و این کار انجام شد.
چگونه می دانید که مارچوبه انجام می شود؟ مارچوبه وقتی انجام شود که هنوز کمی واضح باشد اما درون آن حساس است. هنوز هم باید رنگ سبز روشن خود را حفظ کند. اگر مطمئن نیستید ، یک نیزه را بعد از یک دقیقه از تابه بیرون بیاورید و با یک چنگال آن را امتحان کنید (یا فقط یک نیش بزنید!).
هنگامی که به دلخواه شما پخته شد ، می توانید از تابه را با انبر جدا کرده و سرو کنید.
چگونه می توان طعم اضافی به مارچوبه خود اضافه کرد
مارچوبه ساده می تواند خوب باشد که به سالاد موردعلاقه خود اضافه کرده یا آن را به غذاهای جانبی دیگر بریزید ، اما اگر آن را به صورت انفرادی سرو می کنید ، به راحتی می توانید طعم آن را بگیرید.
لیمو: بعد از پخت و پز ، می توانید کمی از لیمو را روی قسمت بالای مارچوبه خود آویزان کنید. به آن عطر و طعمی واقعا روشن و تازه می بخشد.
پنیر پارمزان: به نظر می رسد اضافه کردن پنیر به هر چیزی باعث بهتر شدن آن می شود. مقداری پارم تراشیده شده را روی قسمت بالا بپاشید و مقداری فلفل سیاه خرد شده را برای یک طرف ساده اضافه کنید.
گیاهان تازه: اگر گیاهان تازه ای را به راحتی در دسترس دارید ، از آنها استفاده کنید! برخی از ترخون ، شوید یا ریحان تازه با مارچوبه عالی به نظر می رسند.
Vinaigrette: Vinaigrettes همچنین شکاف خوبی برای مارچوبه ایجاد می کند. شما می توانید مارچوبه را با وینای گرت خانگی گرم یا سرد سرو کنید. اگر سرما می خورید ، فقط آن را سالاد بنامید!
روغن زیتون طعم دار: اگر روغن زیتون تزئینی مورد علاقه مانند سیر یا مرکبات دارید ، کمی بالای آن را لکه دار کنید. طعم زیادی می بخشد.
هر ترکیبی از موارد فوق: هیچ دلیلی وجود ندارد که نتوانید گیاهان تازه و سبزیجات پارمسان یا لیمو و یک روغن زیتون خوب اضافه کنید. آزمایش کنید و طرف امضای مورد علاقه خود را پیدا خواهید کرد.
Send feedback
History
Saved
Community
درباره این سایت