مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی:
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1/2 پیاز ، خرد شده 8 عدد گوجه فرنگی بزرگ ، پوست کنده شده و خرد شده در تکه های بزرگ 6 میخک سیر ، مایه 1 برگ برگ خلیج 1/2 1 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق چای خوری ریحان خشک 1 قاشق چایخوری پیمانه oregano1 قاشق چای خوری مرزنجوش 1 قاشق چای خوری نمک 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری تخم رازیانه 1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده 2 قاشق چایخوری سرکه باامیک ، یا بیشتر برای طعم دادن
طرز تهیه سس گوجه فرنگی:
روغن زیتون را در یک انبار بیش از حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را در روغن داغ بپزید و هم بزنید تا نرم شود ، حدود 5 دقیقه؛ گوجه فرنگی ، سیر و برگ خلیج را اضافه کنید. مایع را از گوجه فرنگی ها به جوش بیاورید ، تا متوسط کم کنید و مخلوط بجوش و خروش آمدن را نرم کنید تا نرم شود ، یعنی حدود 30 دقیقه ، نرم شود.، عسل ، ریحان ، پونه کوهی ، مرزنجوش ، نمک ، فلفل سیاه ، دانه رازیانه و فلفل قرمز خرد شده را درون مخلوط گوجه فرنگی ریخته و هم بزنید. مجدداً بهم بزنید و بپزید تا گیاهان سس را طعم دهند ، حدود 30 دقیقه بیشتر. سرکه باامیک را درون سس بریزید.
درباره این سایت