مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ:
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا به صورت دلخواه
6 سینه مرغ ، بریده شده در نیمه طول (پروانه)
نمک و فلفل سیاه را به آن مزه دار کنید
آرد همه منظوره را فنجان دهید
1 قاشق غذاخوری پاپریکا
2 تخم مرغ ، کتک خورده
2 فنجان خرده نانهای چاشنی
1 لیمو بزرگ ، لپه ای
مراحل پخت شنیسل مرغ:
مرحله اول
فر را از قبل گرم کنید تا 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد). یک ورقه پخت بزرگ را با فویل آلومینیومی و روغن زیتون دریز کنید روی فویل. ورق پخت را در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
مرحله 2
سینه های مرغ مسطح بنابراین همه آنها ضخامت 1/4 اینچ دارند. مرغ را با نمک و فلفل سرخ کنید.
مرحله 3
آرد و پاپریکا را روی یک بشقاب بزرگ مخلوط کنید. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل در یک کاسه کم عمق ضرب کنید. خرده های نان و پوست لیمو را روی یک بشقاب بزرگ بزرگ مخلوط کنید. هر قطعه مرغ را در مخلوط آرد ، سپس تخم مرغ ، و سپس مخلوط خرده نان ها ریخته و در یک لایه در یک صفحه تمیز کنار بگذارید. با مرغ باقی مانده تکرار کنید.
مرحله 4
ورق پخت را از فر خارج کنید و مرغ را به 1 لایه روی ورق بزنید. روغن زیتون بیشتری را روی هر قطعه مرغ آغشته شده آغشته کنید.
مرحله 5
در فر از قبل گرم شده 5 تا 6 دقیقه بپزید. مرغ را تلنگر بزنید و پخت را ادامه دهید تا دیگر در مرکز رنگ صورتی نباشد و نان ها به آرامی قهوه ای شوند ، 5 تا 6 دقیقه بیشتر. یک دماسنج فوری خوانده شده در مرکز باید حداقل 165 درجه فارنهایت (74 درجه سانتیگراد) بخواند.
ارسال بازخورد
سابقه
ذخیرهشدهها
انجمن
درباره این سایت