مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ:

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا به صورت دلخواه

6 سینه مرغ ، بریده شده در نیمه طول (پروانه)

نمک و فلفل سیاه را به آن مزه دار کنید

آرد همه منظوره را فنجان دهید

1 قاشق غذاخوری پاپریکا

2 تخم مرغ ، کتک خورده

2 فنجان خرده نانهای چاشنی

1 لیمو بزرگ ، لپه ای

شنیسل مرغ

مراحل پخت شنیسل مرغ:

مرحله اول

فر را از قبل گرم کنید تا 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد). یک ورقه پخت بزرگ را با فویل آلومینیومی و روغن زیتون دریز کنید روی فویل. ورق پخت را در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

مرحله 2
سینه های مرغ مسطح بنابراین همه آنها ضخامت 1/4 اینچ دارند. مرغ را با نمک و فلفل سرخ کنید.

مرحله 3
آرد و پاپریکا را روی یک بشقاب بزرگ مخلوط کنید. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل در یک کاسه کم عمق ضرب کنید. خرده های نان و پوست لیمو را روی یک بشقاب بزرگ بزرگ مخلوط کنید. هر قطعه مرغ را در مخلوط آرد ، سپس تخم مرغ ، و سپس مخلوط خرده نان ها ریخته و در یک لایه در یک صفحه تمیز کنار بگذارید. با مرغ باقی مانده تکرار کنید.

مرحله 4
ورق پخت را از فر خارج کنید و مرغ را به 1 لایه روی ورق بزنید. روغن زیتون بیشتری را روی هر قطعه مرغ آغشته شده آغشته کنید.

مرحله 5
در فر از قبل گرم شده 5 تا 6 دقیقه بپزید. مرغ را تلنگر بزنید و پخت را ادامه دهید تا دیگر در مرکز رنگ صورتی نباشد و نان ها به آرامی قهوه ای شوند ، 5 تا 6 دقیقه بیشتر. یک دماسنج فوری خوانده شده در مرکز باید حداقل 165 درجه فارنهایت (74 درجه سانتیگراد) بخواند.
ارسال بازخورد
سابقه
ذخیره‌شده‌ها
انجمن


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دبیرستان شهید مطهری تبادل لینک رایگان 2 انتشارات پیک فدک عــــهــــــــــــد خدمات هوشمند کسب و کار کرج ، وبلاگ تخصصی شهر کرج و استان البرز دانستنی ها در حوالی اریحا... اجاره ماشین عروس