ماکارونی پاستو را با مرغ مارسالا میل کنید

مواد لازم ماکارونی پاستو با مرغ مارسالا:
4 فنجان ماکارونی پن پنیر
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، تقسیم شده است
2 پوند سینه مرغ بدون پوست ، بدون برش به نوارهای نازک تقسیم شده است
3 میخک سیر ، چرخ کرده
2 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
1 فنجان شراب مارسالا
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
1 لیوان 2٪ شیر
1 مخلوط سس پستو خامه ای پاکت
1 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه ماکارونی
طرز تهیه ماکارونی پاستو با مرغ مارسالا:
طبق دستورالعمل موجود در بسته بندی پاستا را بپزید. در فر هلندی ، 1 قاشق غذا خوری روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. نیمی از مرغ را اضافه کنید. بپزید و هم بزنید تا دیگر صورتی نباشد. از قابلمه جدا کنید. با روغن و مرغ باقیمانده تکرار کنید. از قابلمه جدا کنید.
سیر و پوست لیمو را به همان قابلمه اضافه کنید. به مدت 30 ثانیه بپزید و هم بزنید. شراب و آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای شده را از قابلمه شل کنید. به جوش بیاورید. بپزید تا مایع به نصف کاهش یابد. مخلوط پنیر ، شیر و سس را هم بزنید. مرغ را اضافه کنید؛ بپزید تا سس کمی غلیظ شود.
ماکارونی را تخلیه کنید. اضافه کردن به مخلوط مرغ و پرت کردن برای ترکیب.
با گیاهان بپاشید.
ارزش غذایی
فنجان های 1-1 / 4: 539 کالری ، 14 گرم چربی (4 گرم چربی اشباع) ، کلسترول 98 میلی گرم ، 622 میلی گرم سدیم ، 49 گرم کربوهیدرات (8 گرم قند ، 2 گرم فیبر) ، پروتئین 43 گرم.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : ماکارونی ,قاشق ,بپزید ,بزنید ,پاستو ,غذاخوری ,ماکارونی پاستو ,قاشق غذاخوری ,اضافه کنید ,تهیه ماکارونی ,پوست لیمو ,تهیه ماکارونی پاستو
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتابخانه عمومی مجمر زواره ای راهنمای سفر Steve John هر روز بیا کلینیک زیبایی گلدن رویال پروفیل آلومینیوم هوای شرجی _ محمدامین آقایی رامبو