یکی سالادهای خوشمزه که برای فصل تابستان می تونه مناسب باشه البته در فصل های دیگر سال هم تهیه و صرف آن به عنوان یک پیش غذای خوشمزه توصیه می شود، سالاد ذرت است.
گوجه فرنگی
پیاز
ریحان
روغن
سرکه
نمک
فلفل
در یک قابله آب را به یک جوش بیاورید، به آن نمک اضافه کنید.
ذرت را در آب جوش به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
با یک چاقوی تیز، هسته وسط ذرت را جدا کنید و بگذارید تا خنک شود.
گوجه فرنگی، پیاز، ریحان را خرد کنید.
در یک کاسه بزرگ، ذرت، گوجهفرنگی، پیاز، ریحان، روغن، سرکه، نمک و فلفل را در هم بریزید و هم بزنید.
سپس در یخچال بگذارید تا خنک شده و آماده ی سرو کردن شود.
درباره این سایت