یکی سالادهای خوشمزه که برای فصل تابستان می تونه مناسب باشه البته در فصل های دیگر سال هم تهیه و صرف آن به عنوان یک پیش غذای خوشمزه توصیه می شود، سالاد ذرت است. 

مواد لازم سالاد ذرت:

ذرت

گوجه فرنگی

پیاز

ریحان

روغن

سرکه

نمک

فلفل

سالاد ذرت

روش درست کردن سالاد ذرت:

در یک قابله آب را به یک جوش بیاورید، به آن نمک اضافه کنید.

 ذرت را در آب جوش به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید.

با یک چاقوی تیز، هسته وسط ذرت را جدا کنید و بگذارید تا خنک شود.

گوجه فرنگی، پیاز، ریحان را خرد کنید.

در یک کاسه بزرگ، ذرت، گوجه‌فرنگی، پیاز، ریحان، روغن، سرکه، نمک و فلفل را در هم بریزید و هم بزنید.

سپس در یخچال بگذارید تا خنک شده و آماده ی سرو کردن شود.

 

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سختی گیر رونق تولید Laura Snogeh Kate Scott شمیم باران نکات آموزشی برنامه نویسی اندروید پاساژ اینترنتی ترافیک | فروش انواع لوازم یدکی موتور سیکلت