مواد لازم کیک سیب زمینی شیرین با بستنی:

2 پیمانه سیب زمینی شیرین ، پوست کنده و مکعب 1/2 فنجان آب پرتقال یا همانطور که لازم است 1 فنجان کره در دمای اتاق 1 فنجان قند قهوه ای روشن 1 فنجان شکر سفید 4 تخم مرغ در دمای اتاق 2 قاشق چایخوری عصاره وانیلی 1 پرتقال بزرگ ، 3 فنجان آرد همه منظوره آرد 2 قاشق چایخوری پودر پودر 2 قاشق چایخوری زمین 1/2 قاشق چای خوری زنجبیل 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1/4 قاشق چای خوری نمک 1 فنجان شیرینی قنادی ، الک 3/4 فنجان بسته بندی شده قند قهوه ای تیره 1/2 فنجان کرم سنگین 1/4 فنجان کره بدون جوش 1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل

کیک سیب زمینی شیرین

طرز تهیه کیک سیب زمینی شرین با بستنی:

دستگاه بخارپز را درون یک قابلمه قرار دهید و با آب پر کنید تا درست در زیر قسمت بخار بخار قرار گیرد. روی آن را بپوشانید و آب را روی حرارت زیاد جوش بیاورید. بسته به ضخامت ، مکعب های سیب زمینی شیرین ، پوشش و بخارپز را اضافه کنید تا فقط تفت دهید ، 15 تا 20 دقیقه. سیب زمینی شیرین را از بخار خارج کرده و بگذارید خنک شود. سیب زمینی شیرین خنک شده را به مخلوط کن منتقل کنید. در آب پرتقال بریزید. مخلوط کن مخلوط کن ، و پوره تا یکدست شود. اگر مخلوط خیلی ضخیم است ، به طور همزمان آب پرتقال ، 1 قاشق غذاخوری را اضافه کنید ، تا زمانی که سیب زمینی شیرین مخلوط شود.

فر را تا 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. فنجان مافین 48 خط با آستر کاغذی.

1 فنجان کره ، شکر قهوه ای روشن و شکر سفید را با یک میکسر برقی در یک کاسه بزرگ ضرب کنید تا سبک و کرک شود. تخم مرغ ها را یک بار اضافه کنید ، اجازه دهید هر تخم مرغ قبل از اضافه کردن بعدی مخلوط کره شود. در 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل با آخرین تخم مرغ ضرب و شتم کنید ، سپس در پوره سیب زمینی شیرین و پوست نارنج را هم بزنید.

آرد ، بیکینگ پودر ، دارچین ، زنجبیل ، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بریزید. مخلوط آرد را به مخلوط سیب زمینی شیرین ، 1 فنجان در یک زمان مخلوط کنید ، مخلوط کنید تا فقط مخلوط شود. ضخیم ضخیم خواهد شد. قاشق خمیر را در قابلمه های مافین آماده آغشته کنید.

در فر از قبل گرم شده بپزید تا زمانی که یک خلال دندان در مرکز یک کیک قرار گیرد ، حدود 18 دقیقه تمیز بیرون بیاید. قبل از جدا شدن 10 دقیقه در قابلمه‌ها خنک شوید تا کاملاً روی یک قفسه سیمی خنک شود.

برای سرخ کردن: قند شیرینی پزی را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. کنار بگذارید شکر قهوه ای ، خامه سنگین و 1/4 فنجان کره را در یک قابلمه بیش از حرارت کم گرم کنید تا شکر حل شود ، گاهی اوقات هم بزنید. گرما را به مقدار متوسط ​​افزایش داده و به جوش بیاورید ، مرتباً هم بزنید. جوش بزنید تا مخلوط قند قهوه ای غلیظ شود ، حدود 3 دقیقه. از روی حرارت برداشته و سپس در 1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل هم بزنید. مخلوط شکر قهوه ای را داخل شکر شیرینی قهوه ای ها بزنید تا یکدست شود ، 1 تا 2 دقیقه. اجازه دهید مخلوط شکر را قبل از یخ زدن کیک های خنک خنک و غلیظ کنید.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : مخلوط ,فنجان ,قاشق ,شیرین ,زمینی ,چایخوری ,زمینی شیرین ,قاشق چایخوری ,چایخوری عصاره ,اضافه کنید ,عصاره وانیل ,قاشق چایخوری عصاره ,چایخوری عصاره وانیل
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ptejaratelectronic ♠ V@RT@N ♠ خرید نخ اکریلیک فرش ماشینی بررسی تمامی هاوربرد ها و اسکوتر ها انجمن شاعران طالقان مرکز میزبانی وب و ثبت دامنه شرکت بسته بندی ادویه جات "یاشیل تارلا" برترین وبلاگ تخصصی فیلم و سریال ایرانی گنجینه ها