دستور العمل سوپ گوجه فرنگی کلاسیک
این سوپ هر چیزی است که من می خواهم سوپ گوجه فرنگی باشد! این غنی و کرم است ، اما من را وزن نمی کند. با طعم شگفت انگیز گوجه فرنگی در حال فوران است ، اما از گوجه فرنگی کنسرو تهیه شده است.
درست است ، گوجه فرنگی کنسرو شده است. فصل گوجه فرنگی رسیده (تابستان) فصلی برای سوپ گوجه فرنگی (پاییز تا بهار) نیست. این یک مشکل واقعی است ، و این دستور العمل سوپ گوجه فرنگی خانگی راه حل مناسب است.
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
چرا این سوپ گوجه فرنگی را دوست خواهید داشت
در اینجا چهار دلیل وجود این دستور غذای سوپ گوجه فرنگی مورد علاقه جدید شما قرار می گیرد:
این دستور غذا طعم سوپ گوجه فرنگی خانگی را ارائه می دهد ، و با ترکیبات اساسی شیرینی سازی تهیه می شود. برنده شدن!
این ماده بسیار غنی و خامه ای و در عین حال کرم کمتری است. برای دستیابی به این شاهکار از ترکیبی از لوبیای سفید (قول می دهم که نمی توانید آنها را طعم دهید) و کره استفاده کنید.
این سوپ دارای رژیم غذایی خاصی است. این فاقد گلوتن است ، زیرا برای ضخیم شدن نیازی به آرد ندارید. این نیز به راحتی وگان ساخته شده است - یادداشت های دستور العمل را ببینید.
اگر ریحان تازه به دست دارید می توانید این دستور غذا را به سوپ ریحان گوجه فرنگی تبدیل کنید. نمی توانست راحت تر باشد
1) پیاز خرد شده را در روغن زیتون زیر مناقصه بپزید ، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
هر سوپ عالی با پیاز شروع می شود! پس از حساس شدن ، ما یک گلدان رب گوجه فرنگی ریخته و اجازه می دهیم تا چند دقیقه دیگر بپزد. رب گوجه فرنگی طعم عمیق گوجه فرنگی را ارائه می دهد و شدت زیادی به این سوپ می دهد.
نکته: می توانید رب گوجه فرنگی باقی مانده را در ظرف محکم هوا برای چندین ماه منجمد کنید.
2) گوجه فرنگی کنسرو شده و سبزیجات سبزیجات را به آن اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه به آرامی بجوشانید.
در مرحله بعد ، یک قوطی بزرگ گوجه فرنگی کامل اضافه خواهیم کرد. آیا می دانید گوجه فرنگی کامل ، گوجه فرنگی کنسرو با بالاترین کیفیت است؟ شرکت های کنسرو شده گوجه فرنگی های کمتری را برای انواع متراکم و خرد شده رزرو می کنند. نگران شکسته شدن گوجه فرنگی ها هنگام پخت و پز نباشید ، زیرا ما قصد داریم آنها را مخلوط کنیم.
این زمان مناسب برای تمیز کردن آشپزخانه یا عقب زدن با یک لیوان شراب است. می دانید برای کدام یک ریشه دارم.
نکته: محصولات گوجه فرنگی Muir Glen را ذخیره کنید ، زیرا آنها به طور مداوم بهترین طعم را می دهند.
3) سوپ را به مخلوط کن منتقل کرده و چند ماده ضروری دیگر اضافه کنید.
من همیشه توصیه می کنم از مخلوط کن خود برای سوپ ها استفاده کنید (در مقابل مخلوط کن غوطه وری) زیرا مخلوط کن های ایستاده سوپ های خامه ای بیشتری تولید می کنند.
اکنون می خواهیم چند ماده اصلی را اضافه کنیم: لوبیای بزرگ شمالی (برای بافت خامه ای) ، کره (برای عطر و طعم غنی شگفت انگیز) ، کمی شکر (اسید گوجه فرنگی را متعادل می کند) ، نمک و فلفل. من غالباً شکر را به غذاهای معطر اضافه نمی کنم ، اما فقط 1 قاشق چای خوری تفاوت بزرگی ایجاد می کند.
4) تا زمانی که کاملاً صاف شود ، مخلوط کنید و سرو کنید.
هیچ چیز بهتر از سوپ گوجه فرنگی با ساندویچ پنیر کبابی وجود ندارد. شما همچنین می توانید از این سوپ با یک سالاد بزرگ سبز لذت ببرید. من واقعاً فکر می کنم با این سالاد سبز عدس و هویج خیلی عالی پیش می رود.
درباره این سایت