مواد لازم جهت تهیه سوپ مرغ:

استخوان های یک مرغ کباب شده

4 فنجان آبگوشت مرغ کم سدیم

2 هویج متوسط ، خرد شده

2 ساقه کرفس ، خلال شده

1 پیاز متوسط ، خرد شده

1/2 فنجان برنج سفید

2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

طرز تهیه سوپ مرغ:

وان ها و لاشه ها را از مرغ باقی مانده (آنها می توانند به صورت تکه باشند) در گلدان بزرگی قرار دهید. با آبگوشت و 4 فنجان آب بپوشانید. روی حرارت متوسط ​​و زیاد جوش بیاورید ، روی حرارت بجوشانید و به مدت 20 دقیقه بپزید. در صورت وم هر نوع فوم یا چربی را از آبگوشت بریزید.

استخوان ها و لاشه ها را با انبرک یا یک قاشق شکاف خورده بردارید. کنار بگذارید تا خنک شود. هویج ، کرفس ، پیاز و برگ خلیج را به آن اضافه کنید ، به سس گوجه فرنگی برگردانید و بپزید تا سبزیجات حدود نیمی از آن پخته شوند (هنگام آزمایش با چاقو هنوز مقاومت خواهند داشت اما هنگام خم شدن تا حدی پایدار خواهند بود) ، حدود 10 دقیقه . 10 12 12 دقیقه برنج را هم بزنید (تا از چسبیدن آن به پایین نماند) و آن را بپزید تا زمانی که دانه ها فقط به صورت طبیعی باشند.

در ضمن ، وقتی لاشه و استخوان ها به اندازه کافی خنک شده اند تا بتوانند آن را کنترل کنند ، گوشت را برداشته و آن را در قطعات اندازه نیش خرد کنید.

وقتی برنج تمام شد ، گوشت را به آن اضافه کنید و بجوشانید تا گرم شود ، در حدود 1 دقیقه. در جعفری هم بزنید و با طعم 1/2 قاشق چایخوری نمک یا بیشتر آن را چاشنی بزنید. داغ سرو کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Kevin عمو زنجیر باف دانشجویان مهندسی صنایع دانشگاه تربت حیدریه پیکتوتکست چگونه مدرسه ای شاد داشته باشیم! آرامش سفر یادداشت های یک زن خانه دار بیت باز همه چیز درباره لوازم ترافیکی آقاي پکيج