مواد لازم سوپ قارچ:
1/4 فنجان کره بدون پخته 2 پیمانه قارچ تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری نمک 1 پیاز زرد ، تکه 1/1 قاشق غذا خوری آرد 6 منظوره 6 عدد خرد شده آویشن 2 میخک سیر ، پوست کنده 4 فنجان آب گوجه فرنگی 1 فنجان آب 1 فنجان کرم سنگین 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه تازه به طعم 1 قاشق چای خوری برگهای تازه آویشن را برای چاشنی زدن یا طعم دادن به آن میل کنید
طرز تهیه سوپ قارچ:
کره را در یک قابلمه سوپ بزرگ بیش از حرارت متوسط ذوب کنید. قارچ ها را در کره با 1 عدد نمک بپزید تا قارچ ها آب خود را از بین ببرند. گرما را کم کنید. پخت و پز را ادامه دهید ، غالباً هم بزنید ، تا آب تبخیر شود و قارچ ها قهوه ای طلایی شوند ، حدود 15 دقیقه. در صورت دلخواه چند برش قارچ جذاب را برای استفاده در گلدان بگذارید. پیاز را در قارچ ها مخلوط کرده و بپزید تا پیاز نرم و شفاف باشد ، حدود 5 دقیقه دیگر.
آرد را درون مخلوط قارچ هم بزنید و اغلب به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا طعم آرد خام از بین برود. حلقه های آویشن را با ریسمان آشپزخانه به یک بسته کوچک خرد کنید و به مخلوط قارچ اضافه کنید. میخک سیر را اضافه کنید. مواد مرغ و آب مرغ را درون مخلوط قارچ بریزید. به یک بجوش و خروش آورد و به مدت 1 ساعت طبخ کنید. دسته بسته آویشن را بردارید.
سوپ ها را در دسته های کوچک و پوره با سرعت زیاد به مخلوط کن منتقل کنید تا صاف و غلیظ شوند.
سوپ را به گلدان برگردانید و در خامه هم بزنید. فصل را با نمک و فلفل سیاه سرو کنید و در کاسه ها سرو کنید ، که با برش های قارچ رزرو شده و چند برگ آویشن تزئین شده است.
درباره این سایت