مواد لازم سوپ سیب زمینی و ژامبون:
3 عدد 1/2 فنجان سیب زمینی پوست کنده و خرد شده 1/3 فنجان کرفس خرد شده 1/3 فنجان پیاز ریز خرد شده 3/4 فنجان پخته شده ژامبون پخته شده 3/4 فنجان آب 2 قاشق غذا خوری دانه های مرغ بوویلون 1/2 قاشق چایخوری نمک یا برای طعم دادن 1 قاشق چای خوری فلفل سفید یا سیاه ، یا برای طعم 5 قاشق غذاخوری کره 5 قاشق غذا خوری آرد 2 فنجان شیر
طرز تهیه سوپ سیب زمینی و ژامبون:
سیب زمینی ، کرفس ، پیاز ، ژامبون و آب را در یک انبار مخلوط کنید. یک جوش بیاورید ، سپس روی حرارت متوسط بپزید تا سیب زمینی ها حساس شوند ، حدود 10 تا 15 دقیقه. در بووی مرغ ، نمک و فلفل هم بزنید.
در یک قابلمه جداگانه کره را روی حرارت کم متوسط ذوب کنید. آرد را با چنگال آغشته کرده و بپزید ، مرتباً هم بزنید تا غلیظ شود ، حدود 1 دقیقه. به آرامی در شیر هم بزنید تا اجازه ندهد توده ها تا زمانی که تمام شیر اضافه شود تشکیل شود. تا زمانی که ضخیم باشد ، 4 تا 5 دقیقه ، روی حرارت متوسط کم هم بزنید.
مخلوط شیر را درون گلدان مخلوط کنید و سوپ را بپزید تا گرم شود. بلافاصله خدمت کنید.
درباره این سایت