در حالی که بسیاری از افراد کدو تنبل را صرفاً برای دکوراسیون می خرند ، این خوراکی ها همچنین می توانند غذاهای جانبی و دسرهای خوشمزه تهیه کنند. کدو تنبل پخته شده با اضافه کردن ساده کره ، نمک و فلفل یک غذای جانبی افسانه ای درست می کند. بیشتر دستور العمل های کدو تنبل با پوره کدو تنبل آغاز می شود ، که به راحتی در یک قوطی در سوپرمارکت پیدا می شود ، اما از آنجایی که تهیه غذای خود به راحتی انجام می شود ، چرا پوره کدو تنبل پخته را در حالی که کدو تنبل تازه در فصل است ، درست نکنید؟


به خاطر داشته باشید که همه گوشت کدو تنبل مانند نارنجی روشن مانند پوره کنسرو نیست. به عنوان مثال ، نوعی به نام "پای کدو تنبل" دارای گوشت زردتر و طعم شیرین تری نسبت به کنسرو است. یک واقعیت مهم که باید به خاطر داشته باشید اینست که کدو تنبل های کوچکتر برای پخت ترجیح می دهند در حالی که موارد بزرگتر برای کنده کاری بهتر هستند.

طرز تهیه پوره کدو تنبل

عناصر
کدو تنبل تازه 1 (2- تا 4 پوند)
مراحل ساخت
تصاویر را مخفی کنید
مواد لازم را جمع کنید.

دستور تهیه پوره کدو تنبل

فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت.


کدو تنبل بالا را برش دهید.

دستور تهیه پوره کدو تنبل

غشاء و دانه های رشته ای را خرد کنید. (دانه ها را رزرو کنید تا در صورت دلخواه تخم کدو تنبل شده درست کنید.)

دستور تهیه پوره کدو تنبل

کدو تنبل را به قطعات بزرگ خرد کنید.

دستور تهیه پوره کدو تنبل

تکه های کدو تنبل را در یک قابلمه کباب قرار دهید و 1/2 فنجان آب را درون کف قابلمه بریزید.

دستور تهیه پوره کدو تنبل

با فویل بپوشانید.

دستور تهیه پوره کدو تنبل
45 تا 60 دقیقه پخت و یا تا زمانی که کدو تنبل نرم شود و به راحتی با یک چنگال سوراخ شود.

دستور تهیه پوره کدو تنبل
بگذارید خنک شود تا زمانی که بتوانید به راحتی آن را کنترل کنید. سپس خمیر نرم را از روی پوست بچسبانید و به یک غذای پردازنده یا مخلوط کن سنگین بریزید. پوست را دور بیندازید.

دستور تهیه پوره کدو تنبل
نبض تا زمانی که به طور مساوی خالص شود.

دستور تهیه پوره کدو تنبل
اگر بلافاصله در خدمت هستید یا در یخچال قرار دهید مجدداً ظرف 3 روز استفاده کنید. پوره کدو تنبل همچنین ممکن است به مدت 10 تا 12 ماه در یک ظرف هوایی یا کیسه ظروف منجمد منجمد شود.

نکات
کدو تنبل های کوچکتر به وزن 2 تا 4 پوند را برای اهداف غذاخوری انتخاب کنید. کدو تنبل بیش از حد بزرگ تمایل به خشکی و زبر بودن دارد.
یک بستر بستنی یک ابزار مفید در هنگام خارج کردن دانه ها و غشاها از درون کدو است.
دستور العمل تغییرات
اضافه کردن ادویه جات ترشی جات مختلفی را به کدو تنبل شما ایجاد می کند. برای تهیه پوره کدو حلوایی ، کره ، نمک و فلفل را اضافه کنید تا به پوره کدو تنبل اضافه شود. اگر دوست دارید یک غذای جانبی شیرین تر باشد ، مقداری قند قهوه ای اضافه کنید. این ظرف جایگزینی عالی برای سیب زمینی های پوره است (و سالم تر است).
برای یک پوره پای کدو تنبل ، دارچین ، جوز هندی ، میخک و شکر قهوه ای را به پوره کدو تنبل اضافه کنید. مخلوط ادویه پای کدو تنبل ممکن است در صورت تمایل جایگزین ادویه جات شود.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رزرو هتل روانشناسی برای همه باس مووی _دانلود فیلم Sherry قالب های فارسی وردپرس 22 دکور داخلی داروخانه-طراحی و دیزاین آموزش وردپرس شهیدجاویدالاثرفرهاد (محمدرضا) معصومیان دستگاه جوش دست دوم شادان شهرو بختیاری : shadan blog