مواد لازم:
1 بسته (1/4 اونس) مخمر خشک فعال
2-1 / 4 فنجان آب گرم (110 تا 115 درجه)
3 قاشق غذاخوری شکر به همراه 1/2 قاشق چایخوری شکر
1 قاشق غذاخوری نمک
2 قاشق غذاخوری روغن کانولا
6-1 / 4 تا 6-3 / 4 فنجان آرد نان

طرز تهیه نان خانگی
طرز تهیه نان خانگی:
در یک کاسه بزرگ مخمر و 1/2 قاشق چایخوری قند را در آب گرم حل کنید. بگذارید ایستاد تا حباب ها روی سطح قرار بگیرند. 3 قاشق غذاخوری شکر ، نمک و 3 فنجان آرد را با هم ضمیمه کنید. روغن را درون مخمر مخلوط کنید. داخل مخلوط آرد بریزید و بزنید تا یکدست شود. به اندازه کافی آرد باقیمانده ، 1/2 فنجان را یکبار هم بزنید تا یک خمیر نرم ایجاد شود.
روی یک سطح آرد روشن کنید. ورز دهید تا صاف و الاستیک ، 8-10 دقیقه. در یک کاسه روغنی قرار دهید ، یک بار چرخ کنید تا قسمت بالایی چرب شود. پوشش دهید و بگذارید در یک مکان گرم افزایش یابد تا اینکه دو برابر شود ، 1-1 / 2 تا 2 ساعت.
خمیر را به پایین بکشید. روی یک سطح ملایم آرد روشن کنید. خمیر را به نصف تقسیم کنید. هر کدام را به شکل یک تابه شکل دهید. در 2 عدد روغنی 9x5 در محل قرار دهید. ماهیتابه 1 تا 1/1 ساعت 2 را بپوشانید و بگذارید تا بلند شود.
در دمای 375 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود و نان در هنگام ضربه زدن توخالی به نظر برسد یا به دمای داخلی 200 درجه ، 30-35 دقیقه رسیده باشد. برای خنک شدن از قابلمه ها به قفسه های سیم بردارید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روستای قره وانلو کسب درامد اینترنتی Eric سینما و نویسندگی مرا بس است مارکت سنتر- mrketcenter