این دستور تهیه مربای خانگی انجیر با سه ماده ساده تهیه شده است - انجیر تازه ، شکر و آب لیمو. پکتین لازم نیست.

تهیه آن به وسیله مخلوط کردن تا زمانی که پوره میوه غلیظ شود و به مرحله ژل یا 220 F برسد ، تهیه آن آسان است. برای اطمینان از موفقیت ، حتما از دماسنج آب نبات استفاده کنید تا دمای مخلوط میوه و قند میوه خود را آزمایش کنید.

هنگامی که به 220 درجه فارنهایت رسید ، شکر با پکتین های طبیعی موجود در انجیر و آب کافی پخته شده که باعث ژل شدن آن شده و پخش می شود.

مواد لازم مربای انجیر:
 انجیر تازه (شسته شده ، ساقه ها برداشته شده)
2 فنجان شکر دانه دار
1 لیمو (آب میوه و لوبیای رنده شده)

طرز تهیه مربای انجیر

طرز تهیه مربای انجیر خانگی:

در یک قابلمه بزرگ ، ته سنگین ، انجیر ، شکر ، آب لیمو و پوست لیمو را با هم مخلوط کنید.

انجیر ، شکر و لیمو را در قابلمه ترکیب کنید

بیش از گرمای متوسط ​​و متوسط ​​به هم بزنید و مرتباً هم بزنید. به مدت 1 ساعت روی حرارت کم بپوشانید و بجوش و خروش آمدن ، گاهی اوقات هم بزنید.

مواد مخلوط انجیر را در قابلمه بریزید

درپوش را بردارید ، یک دماسنج آب نبات را به طرف گلدان بچسبانید تا مطمئن شوید کف دماسنج کف صفحه را لمس نمی کند ، و به طور مداوم به هم زدن ادامه دهید ، تا وقتی که مخلوط غلیظ شود. وقتی مخلوط کاملاً ضخیم شد ، مرتباً هم بزنید تا از احتراق خودداری کنید.

دماسنج آب نبات را وصل کرده و ادامه دهید

تا 220F بپزید و از روی حرارت بردارید. یا اینکه مقداری از آن را روی یک نعلبکی بسیار سرد با قرار دادن بشقاب خنک برای چند دقیقه در فریزر تست کنید ، کمی از مخلوط انجیر را روی آن بگذارید و سپس آن را به مدت 1 دقیقه به فریزر برگردانید. با رسیدن به مرحله ژل خوب (220 درجه فارنهایت) ، با فشار دادن انگشت سطح مخلوط میوه کمی چروک می شود.

قوام مربای انجیر را روی یک صفحه بررسی کنید

در حالی که انجیر در حال پخت و پز است ، شیشه ها و درب ها را آماده کنید. کوزه های شیشه ای را در یک ظرف آب جوش در حدود نیمی از آب پر کنید. به جوش بیاورید ، گرما را کم کنید و کوزه ها را در آب نگه دارید.

کوزه مربای انجیر را در آب جوش آماده کنید
آب را در یک قابلمه جداگانه قرار دهید ، به یک بجوش و خروش آمدن ، حرارت را کم کنید و سرپوش های شیشه را اضافه کنید. در آب داغ نگه دارید تا آماده استفاده شود. جوش نزن.

برای تکان دادن و اضافه کردن درب های شیشه ای ، کاهش دهید
کوزه ها را با مخلوط مربای انجیر داغ پر کنید و فضای فضای 1/2 اینچی باقی بماند. رینگ ها و نخ های شیشه را با یک حوله کاغذی مرطوب پاک کنید. درب ها را با استفاده از انبر و یا آهنربا شیشه قرار دهید و سپس حلقه ها را پیچ کنید.

کوزه ها را با مربای انجیر پر کرده و دربها را با انبر اضافه کنید
روی یک قفسه در آب گرم در کنسرو قرار دهید. در آب پایین بیاورید و آب گرم یا آب جوش را به اندازه کافی اضافه کنید تا سطح آب از 1 تا 2 اینچ بالاتر از کوزه ها باشد. کوزه ها را به مدت 10 دقیقه به جوش بیاورید.

با استفاده از قوطی کنسرو ، کوزه ها را روی یک حوله تمیز روی یک سطح کار صاف بردارید. به صدای باز شده گوش می دهید که نشانگر مهر و موم خوبی است و حلقه ها را محکم کنید.

بگذارید تا دمای اتاق خنک شود و در مکانی خنک و خشک و تاریک نگهداری شود.

نکات
شما می توانید این کوزه های کنسرو شده را تا مدت یک سال در یک مکان تاریک و خنک نگهداری کنید.
اگر تصمیم گرفته اید که این مربا امکان پذیر نباشد ، می تواند تا مدت یک هفته در یک ظرف تحت پوشش در یخچال یا یک فریزر تا یک ماه در یخچال نگهداری شود.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : انجیر ,مخلوط ,مربای ,کوزه ,دهید ,شیشه ,مربای انجیر ,تهیه مربای ,قرار دهید ,اضافه کنید ,کنید کوزه ,مربای انجیر خانگی ,تهیه مربای انجیر
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پایگاه اطلاع رسانی روستای برگه وبلاگ شخصی محسن دوباشی اف تو موزیک - آهنگ های جدید مشگین موزیک | دانلود آهنگ ترکی سئو سايت نقشه راه بلوغ (Maturity road mapping) روستای درب غریبی ها مرجع آموزش طراحی سایت به همراه ثبت شرکت