مواد لازم برای تهیه پای آلبالو:
شیرینی مخصوص پای تک پوسته
3 قوطی (هرکدام 14/14 14) آلبالو تارت شیرین
1 فنجان شکر
1/3 لیوان ذرت
1/2 قاشق چای خوری دارچین زمین
1/4 قاشق چایخوری رنگ قرمز مواد غذایی ، اختیاری
نشت:
1 عدد تخم بزرگ ، دمای اتاق ، به راحتی کتک خورده است
2 قاشق غذاخوری شیر 2٪
1 قاشق غذاخوری کره ، ذوب شده
1/4 قاشق چایخوری عصاره بادام
1/4 فنجان شکر
1/8 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان شیرین نارگیل خرد شده
1/2 فنجان بادام خرد شده


طرز تهیه پای آلبالو:
اجاق گاز را تا 400 درجه گرم کنید. خط 9 اینچ. گلدان چدنی یا بشقاب پای عمیق با پوسته. از لبه بشقاب به 1/2 اینچ بریزید. لبه های فلوت. پخت 6 دقیقه؛ کنار بگذارید
گیلاس را تخلیه کنید و 1 لیوان آب آن را رزرو کنید. گیلاس ها را کنار بگذارید. در یک قابلمه بزرگ ، شکر و نشاسته ذرت را ترکیب کنید. به تدریج در آب آلبالو تا زمانی که مخلوط شود هم بزنید. روی حرارت متوسط ​​به جوش بیاورید. 2 دقیقه بپزید و هم بزنید تا غلیظ شود.
از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل در دارچین و رنگ آمیزی مواد غذایی هم بزنید. به آرامی در گیلاس تاشو کنید. داخل پوسته بریزید. لبه ها را با فویل بپوشانید. در دمای 400 درجه و 20 دقیقه پخت کنید.
در ضمن ، در یک کاسه بزرگ ، 6 ماده اولیه را با هم ترکیب کنید. در نارگیل و بادام هم بزنید.
فویل را از پای جدا کنید. قاشق بالای سر فر را تا 350 درجه کاهش دهید. پخت تا زمان پر شدن به آرامی قهوه ای شود ، 15-20 دقیقه. 1 ساعت روی یک قفسه سیم خنک کنید. قبل از برش 4 ساعت یا یک شب سرد کنید.
ارزش غذایی
1 قطعه: 434 کالری ، 16 گرم چربی (8 گرم چربی اشباع) ، کلسترول 36 میلی گرم ، 199 میلی گرم سدیم ، 70 گرم کربوهیدرات (48 گرم قند ، فیبر 3g) ، پروتئین 5 گرم.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دختری با اهداف بزرگ اجاره خودرو به نام خدای زیبایی ها بررسی پرچم کشورها کانال یاب عکس نوشته پیمانکاری صنعت پوشش ما میتوانیم آیندگان ایران باشیم. درب ضد سرقت | قیمت درب ضد سرقت | فروش درب ضد سرقت بهترین نرم افزار CRM ایران ( مدیریت ارتباط با مشتری )