مواد لازم برای تهیه پای آلبالو:
شیرینی مخصوص پای تک پوسته
3 قوطی (هرکدام 14/14 14) آلبالو تارت شیرین
1 فنجان شکر
1/3 لیوان ذرت
1/2 قاشق چای خوری دارچین زمین
1/4 قاشق چایخوری رنگ قرمز مواد غذایی ، اختیاری
نشت:
1 عدد تخم بزرگ ، دمای اتاق ، به راحتی کتک خورده است
2 قاشق غذاخوری شیر 2٪
1 قاشق غذاخوری کره ، ذوب شده
1/4 قاشق چایخوری عصاره بادام
1/4 فنجان شکر
1/8 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان شیرین نارگیل خرد شده
1/2 فنجان بادام خرد شده
طرز تهیه پای آلبالو:
اجاق گاز را تا 400 درجه گرم کنید. خط 9 اینچ. گلدان چدنی یا بشقاب پای عمیق با پوسته. از لبه بشقاب به 1/2 اینچ بریزید. لبه های فلوت. پخت 6 دقیقه؛ کنار بگذارید
گیلاس را تخلیه کنید و 1 لیوان آب آن را رزرو کنید. گیلاس ها را کنار بگذارید. در یک قابلمه بزرگ ، شکر و نشاسته ذرت را ترکیب کنید. به تدریج در آب آلبالو تا زمانی که مخلوط شود هم بزنید. روی حرارت متوسط به جوش بیاورید. 2 دقیقه بپزید و هم بزنید تا غلیظ شود.
از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل در دارچین و رنگ آمیزی مواد غذایی هم بزنید. به آرامی در گیلاس تاشو کنید. داخل پوسته بریزید. لبه ها را با فویل بپوشانید. در دمای 400 درجه و 20 دقیقه پخت کنید.
در ضمن ، در یک کاسه بزرگ ، 6 ماده اولیه را با هم ترکیب کنید. در نارگیل و بادام هم بزنید.
فویل را از پای جدا کنید. قاشق بالای سر فر را تا 350 درجه کاهش دهید. پخت تا زمان پر شدن به آرامی قهوه ای شود ، 15-20 دقیقه. 1 ساعت روی یک قفسه سیم خنک کنید. قبل از برش 4 ساعت یا یک شب سرد کنید.
ارزش غذایی
1 قطعه: 434 کالری ، 16 گرم چربی (8 گرم چربی اشباع) ، کلسترول 36 میلی گرم ، 199 میلی گرم سدیم ، 70 گرم کربوهیدرات (48 گرم قند ، فیبر 3g) ، پروتئین 5 گرم.
درباره این سایت