مواد لازم شیرینی نارگیلی:
1 فنجان آرد همه منظوره
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
¼ نمک قاشق چایخوری
½ فنجان کره
½ فنجان قند قهوه ای بسته بندی شده
½ فنجان شکر سفید
1 تخم مرغ
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 فنجان نارگیل پوسته پوسته شده
طرز تهیه شیرینی نارگیلی:
مرحله 1
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) آرد ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید
گام 2
در یک کاسه متوسط ، کره ، شکر قهوه ای و شکر سفید را صاف کنید تا یکدست شود. در تخم مرغ و وانیل بزنید تا سبک و کرک شود. به تدریج در مخلوط آرد مخلوط کنید ، سپس در نارگیل مخلوط کنید. خمیر را با قاشق چایخوری بر روی یک ورقه کوکی غیرمستقیم ریخته و میل کنید. کوکی ها باید حدود 3 اینچ از هم فاصله داشته باشند.
مرحله 3
به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید ، یا تا زمانی که به آرامی خمیر شود. روی قفسه های سیم خنک شوید.
درباره این سایت