دسر سه رنگ انار:
2 فنجان (473 میلی لیتر) خامه سنگین
2 فنجان (250 گرم) قند شیرینی پزی
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
12 اونس (340 گرم) پنیر خامه ای (یا 8oz معمولی ؛ مرحله 3 را ببینید)
پودر توت فرنگی ژلو 4 اونس (113 گرم)
3/4 فنجان (177 میلی لیتر) آب جوش
آب انار سرد 3/4 فنجان (177 میلی لیتر)
1 فنجان دانه انار
برای لایه برتر Jello:
پودر توت فرنگی ژلو 6 اونس (170 گرم)
1 فنجان (236 میلی لیتر) آب جوش
1 فنجان (236 میلی لیتر) آب انار سرد
دانه های انار اضافی ، برای جوشانده

طرز تهیه دسر انار
طرز تهیه دسر سه رنگ انار:
با تهیه 9 فنجان شیشه یا پلاستیک برای موس شروع کنید. آنها را روی یک ورقه پخت صاف قرار دهید.
ژله را برای لایه میانی آماده کنید. 4 پودر ژله را با 3/4 لیوان آب جوش ترکیب کرده و هم بزنید تا ژلاتین کاملاً حل شود. آب انار سرد 3/4 فنجان را اضافه کرده و هم بزنید. داخل یخچال قرار دهید و بگذارید Jell تقریباً نصف راه باشد. باید مبهم باشد. هر 5 دقیقه یکبار هم بزنید تا وقتی که در حد مناسب باشد. دستور العمل ویدیویی برای مرجع را ببینید. در مرحله آماده سازی ، دمای اتاق را جدا کرده و بگذارید در دمای اتاق بایستد.
خامه سنگین ، قند شیرینی و وانیل را درون یک کاسه میکسر قرار دهید. سرعت را تا زمانی که قله های نرم شکل بگیرد ، شلاق بزنید. به تدریج پنیر خامه ای را به تدریج اضافه کنید. ابتدا پنیر خامه ای را در دمای اتاق نرم کنید. اگر قادر به یافتن پنیر خامه ای WHIPPED نیستید ، قبل از تهیه کرم شلاق خود ، 8 عدد پنیر خامه ای معمولی را با سرعت زیاد تا نور و کرکی بزنید.
مخلوط کرم را به نصف تقسیم کنید. یک نصف را درون یک کیسه شیرینی بزرگ قرار دهید و مقادیر مساوی را درون هر لیوان لوله کنید. از یک قاشق برای پخش کردن کرم به لبه ها استفاده کنید و یک لایه یکدست تشکیل دهید.
نیمه باقی مانده را در کاسه میکسر خود نگه دارید. ژله را داخل کرم آماده کرده و با سرعت زیاد ضرب و شتم بزنید تا خوب ترکیب شود. ضلع ها را در قسمت های پایین کاسه غالباً بچسبانید تا همه کرم در آن گنجانده شود. در 1 فنجان تخم انار را با یک اسپاتول هم بزنید.
از یک قاشق بزرگ استفاده کنید یا مخلوط را درون یک کیک شیرینی منتقل کنید و مخلوط آماده شده ژلو را روی لایه اول بریزید. فنجان ها را درون یخچال منتقل کنید و بگذارید 1 ساعت تنظیم شود.
بعد از یک ساعت ، آخرین لایه را آماده کنید. یک بسته 6 عیار ژلو را با 1 فنجان آب جوش و 1 لیوان آب انار مخلوط کنید. بگذارید Jello قبل از استفاده کاملاً در دمای اتاق خنک شود.
ژله خنک شده را روی موس بریزید تا آخرین لایه تشکیل شود. فنجان های دسر را داخل یخچال منتقل کنید و بگذارید لایه ها کاملاً تنظیم شوند. حداقل چند ساعت اما ترجیحاً یک شبه. در صورت تمایل می توانید تاپ ها را با دانه های بیشتری تزئین کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ مهدی ابراهیمی اتفاقات يک زندگي خبرگزاری زاوه learn english دانلود آهنگ جدید نمایندگی کولرگازی اسپلیت جنرال در شیراز Persian Music Center Krystal