مواد لازم جهت تهیه چیپس سیب زمینی:
سیب زمینی - 1 بزرگ
نمک - 1 قاشق غذاخوری + به عنوان مورد نیاز برای چاشنی
روغن برای سرخ کردن
فلفل سیاه تازه - برای چاشنی
پودر فلفل قرمز - برای چاشنی
طرز تهیه چیپس سیب زمینی:
ابتدا یک سیب زمینی بزرگ را انتخاب کنید. سیب زمینی با سطح صاف و نزدیک به استوانه کار با آن آسان خواهد بود. پوست سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید.
یک کاسه را با آب پر کرده و برش سیب زمینی را در بالای کاسه آب قرار دهید. سیب زمینی را به طور کامل خرد کنید. اطمینان حاصل کنید که بلافاصله برش های سیب زمینی درون آب فرو می روند. این کار باعث جلوگیری از قهوه ای شدن سیب زمینی ها می شود.
تراشه های تراشه
بعد از اینکه قطعه سیب زمینی خرد شد ، برش های سیب زمینی را به مدت 2 یا 3 بار در آب بشویید تا آب تمیز شود. با این کار هرگونه نشاسته اضافی از سطح آن خارج می شود. حالا حدود یک قاشق غذاخوری نمک را به کاسه اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و برش های سیب زمینی را بگذارید تا در آب خیس شوند.
تراشه های تراشه
بعد از حدود 10-15 دقیقه ، برشهای سیب زمینی را از آب خارج کرده و بگذارید تا روی یک حوله آشپزخانه تمیز / دستمال کاغذی خشک شود. در ضمن روغن سرخ کردن برای سرخ کردن. پس از داغ شدن روغن ، شعله را به مقدار متوسط کم کنید و یک دسته از برشهای سیب زمینی را رها کنید. به طور مداوم برش های سیب زمینی را در روغن تفت دهید تا کمی طلایی و / یا ترد شوند. تراشه ها را از روغن جدا کنید و روغن اضافی آن را تخلیه کنید. قبل از اضافه کردن دسته بعدی برای سرخ کردن ، چند دقیقه صبر کنید ، مطمئن شوید که روغن دوباره داغ شده است.
چیپس سیب زمینی را مزه دار کنید و به هر طعم نمک اضافه کنید ، آنرا ریز کنید و از یک نسخه نمکی ساده لذت ببرید.
پودر فلفل قرمز را به تراشه ها اضافه کنید و آنرا برای نسخه فلفل دلمه ای بریزید.
فلفل سیاه تازه خرد شده را به تراشه ها اضافه کرده و برای یک نسخه فلفل دلمه ای آنرا تفت دهید.
در یک کانتینر هوایی یا کیسه قفل فشرده نگهداری کنید و لذت ببرید.
درباره این سایت