خمیر ساموسا
2 فنجان آرد همه منظوره (میدا) ، 260 گرم
1 قاشق چایخوری آویوین ، دانه هویج
1/4 قاشق چای خوری نمک
4 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چایخوری روغن ، 45 میلی لیتر + 5 میلی لیتر
آب ، برای خمیر خمیر ، حدود 6 قاشق غذاخوری
پر کردن ساموسا
3-4 سیب زمینی متوسط ، 500-550 گرم
2 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری دانه زیره
1 قاشق چایخوری دانه رازیانه
2 قاشق چایخوری تخم گشنیز خرد شده
1 قاشق چایخوری زنجبیل ریز خرد شده
1 فلفل سبز ، خرد شده
1/4 قاشق چایخوری هینگ ، asafoetida
1/2 فنجان +2 قاشق غذاخوری نخود سبز ، من از نخود فرنگی سبز منجمد استفاده کردم که 10-15 دقیقه قبل از استفاده در آب گرم خیس کردم
1 قاشق چایخوری پودر گشنیز
1/2 قاشق چایخوری گارم ماسالا
1/2 قاشق چایخوری آمچور ، پودر انبه خشک
1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ، یا بیشتر به مزه اضافه کنید
3/4 قاشق چای خوری نمک یا طعم دار کنید
روغن ، برای سرخ کردن
دستورالعمل ها
خمیر ساموسا درست کنید
با تهیه خمیر سمبوسه شروع کنید. به یک کاسه بزرگ ، آرد ، آجوین (دانه های کروم) ، نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
روغن را اضافه کرده و سپس با انگشتان خود مخلوط کنید. آرد را با روغن مالیده تا روغن به خوبی در تمام آردها ترکیب شود. این کار را 3 تا 4 دقیقه انجام دهید ، شما نمی خواهید این مرحله را عجله کنید. پس از ترکیب ، مخلوط شبیه خرده نان است.
مقداری آرد را بین کف دست خود فشار دهید - باید شکلی شکل بگیرد (و نه خرد شود) - به معنای روغن کافی و کافی است.
اکنون ، کم کم کم آب اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک خمیر سفت شود. خمیر را بیش از حد کار نکنید و خمیر نرم را ورز ندهید. فقط باید جمع شود و یک خمیر سفت تشکیل دهد. من در اینجا حدود 6 قاشق غذاخوری آب استفاده کردم.
خمیر را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید 40 دقیقه استراحت کند. من معمولاً یک حوله کاغذی را در آب خیس می کنم و سپس تمام آب را بیرون می آورم و سپس خمیرم را با آن می پوشانم. در حالی که خمیر در حال استراحت است ، کار بر روی پر کردن را شروع کنید.
سیب زمینی را پر کنید
سیب زمینی ها را بجوشانید تا تمام شود. در صورت استفاده از اجاق گاز فشار بالای اجاق گاز یا در صورت استفاده از Instant Pot ، فشار بالا را 12 دقیقه با فشار طبیعی در سینی با 1 فنجان آب در زیر قابلمه سوت بزنید.
پوست را پوست بگیرید و سیب زمینی ها را با آنها مخلوط کنید. کنار بگذارید. 2 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط گرم کنید. بعد از داغ شدن روغن ، دانه های زیره ، رازیانه و تخم گشنیز خرد شده را اضافه کنید.
بگذارید دانه ها چند ثانیه صاف شوند و سپس زنجبیل خرد شده ، فلفل سبز و حلقوی آن را اضافه کنید. به مدت 1 دقیقه بپزید.
سیب زمینی های آب پز و پوره و نخود سبز را به قابلمه اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید. من از ماسه سیب زمینی خود استفاده می کنم تا ادویه ها و چاشنی ها را به خوبی با سیب زمینی و نخود فرنگی ترکیب کنم.
پودر گشنیز ، گارما ماسالا ، آمچور ، پودر فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید. مخلوط کنید تا ترکیب شود. هنگامی که همه اینها به خوبی ترکیب شدند ، قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا کمی خنک شود.
ساموسا را شکل داده و سرخ کنید
پس از استراحت خمیر ، سریع آن را ورز دهید. سپس خمیر را به 7 قسمت مساوی در هر 58-60 گرم تقسیم کنید.
کار روی یک تکه خمیر را شروع کنید ، توپ های خمیر باقیمانده را همیشه با یک پارچه مرطوب پوشانید و در غیر این صورت خمیر خشک شود.
یک توپ خمیر را به شکل دایره ای بیضی شکل ، به قطر حدود 6-7 اینچ بچرخانید و سپس آن را به دو قسمت برش دهید.
یک قسمت را بگیرید و آب را روی لبه / سمت راست بمالید. من معمولاً مقداری آرد را با آب مخلوط می کنم تا چسب خوبی ایجاد شود.
حالا دو انتهای لبه مستقیم را با هم جمع کرده و آنها را بچسبانید تا یک مخروط تشکیل شود. برای ایده بهتر ، تصاویر مرحله به مرحله را در بالا مشاهده کنید. انتهای اشاره شده را بچسبانید تا شکل کاملی برای مخروط ایجاد شود.
سمبوسه را با پر کردن سیب زمینی ، حدود 1 تا 2 قاشق غذاخوری پر کنید. سمبوس ها را پر نکنید.
حالا مجدداً آب را در اطراف مخروط بمالید زیرا مجبورید آن را آب بندی کنید. یک طرف مقابل (طرف مقابل آن جایی که برای ایجاد مخروط فشار داده اید) را بچسبانید تا یک صفحه بسازید (به تصاویر مرحله به مرحله در بالا مراجعه کنید). سپس لبه ها را بچسبانید و سمبوسه را مهر کنید.
اکنون ساموزا شما آماده است. همین کار را با خمیر باقیمانده تکرار کنید. همیشه به یاد داشته باشید که سمبوسه های پر شده را در حین چرخیدن با یک پارچه مرطوب نگه دارید و سایرین را پر کنید. شما 14 ساموزا دریافت خواهید کرد.
حالا روغن را در یک کادای روی حرارت کم حرارت دهید. برای بررسی اینکه روغن آماده است ، یک تکه کوچک از خمیر را درون روغن ریخته. چند ثانیه طول می کشد تا به سطح خود برسید. یعنی روغن آماده است.
سموزاهای شکل را داخل روغن ریخته و کنار بگذارید.
روی حرارت کم سرخ کنید. بعد از گذشت حدود 10-12 دقیقه ، سمبوسه به رنگ قهوه ای سفت و روشن می شود. در این مرحله گرما را تا متوسط افزایش داده و سرخ کنید تا کاملاً قهوه ای شود.
کادای / ووک را بیش از حد خسته نکنید ، 4-5 سامواس را در یک زمان سرخ کنید. و از آنجا که ما روی حرارت کم سرخ می کنیم ، هر دسته حدود 20 دقیقه زمان خواهد برد.
پس از پایان سرخ کردن یک دسته ، دوباره حرارت را کم کنید و صبر کنید تا دمای روغن کاهش یابد و سپس دسته دوم را اضافه کنید.
از سمبوسه های داغ با دودکش سیلانترو یا چتری تامارینت شیرین لذت ببرید!
درباره این سایت