طرز تهیه جوجه کباب لبنانی:
2 پوند سینه مرغ بدون پوست ، برش به مکعب / تکه های کاباب
1 فنجان آب لیمو تازه فشرده
یک لایه کوچک لیمو را با پوست جدا کنید (اختیاری است ، زیاد آن را قرار ندهید)
15 میخک سیر ، خرد شده
6 قاشق غذاخوری ماست ساده (ماست یونانی)
6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری سرکه قرمز (سرکه سیب)
1.5 تا 2 قاشق چایخوری فلفل سفید زمین
⅓ قاشق چایخوری ادویه زنجبیل
½ قاشق چای خوری آویشن زمینی ، یا گیاه سنگ ریزه
⅓ قاشق چایخوری پاپریکا
1+ قاشق چایخوری نمک (یا به مزه)
½ تا 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
رب سیر لبنانی (دستورالعمل ما را در اینجا مشاهده کنید) که سرو می شود

طرز تهیه جوجه کباب لبنانی
دستورالعمل ها
هنگام مالیدن مرغ ، همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید
در یک ظرف قرار دهید ، بپوشانید و بگذارید حداقل 4 ساعت در یخچال استراحت کند
درست قبل از کباب کردن مرغ را خرد کنید
حداکثر 12-18 دقیقه روی حرارت متوسط ​​کباب کنید
به محض اینکه آنها را از کوره جدا کنید ، آنها را در یک قابلمه بزرگ گرم قرار دهید ، درب آن را محکم تعویض کنید و بگذارید 8-10 دقیقه استراحت کند - این به مرغ مرطوب تر کمک می کند (این مرحله اختیاری است)
1 قاشق چایخوری خمیر سیر ما را به قطر یک نان پیتا بریزید ، مقداری ترشی خیار شور ، سیب زمینی سرخ شده سرخ شده ، گوجه فرنگی یا فلفل دلمه ای (اختیاری) ، مرغ کباب شده مرغ خرد شده را اضافه کنید ، مانند یک بوریتو میل کنید و لذت ببرید. همچنین می توانید رول ساندویچ را به مدت 2-3 دقیقه درون یک فر یا کباب پز برشته کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

یه جور دیگه فرار از بلاگ اسکای املاک زعفرانیه Chad netrussiaa.parsablog.com اطلاع رسانی ⭐ایران فیلم⭐ گلین موزیک | دانلود آهنگ ترکی پمپ هیدرولیک Rachel