مواد لازم ترتیلای آرد خانگی:
4 فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق چایخوری نمک
2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ
2 قاشق غذاخوری شیر
1 1/2 فنجان آب
1 ساعت
طرز تهیه ترتیلای آرد خانگی:
آرد ، نمک و بیکینگ پودر را در یک کاسه مخلوط کنید. درون انگشتان را با انگشتان خود مخلوط کنید تا آرد شبیه آرد ذرت شود. آب را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. روی یک سطح ملایم آرد قرار داده و چند دقیقه ورز دهید تا صاف و الاستیک شود. خمیر را به 24 قطعه مساوی تقسیم کرده و هر قطعه را درون یک توپ بچرخانید.
یک ماهی بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید. از یک پین نورد به خوبی آرد استفاده کنید تا یک توپ خمیر را درون یک تورسیل باریک و گرد بچرخید. داخل قابلمه داغ قرار دهید و تا حباب و طلایی بپزید. تلنگر و پخت و پز را تا طلایی آن طرف ادامه دهید. تورسیلای پخته شده را درون یک تورتیلا گرمتر قرار دهید. چرخاندن و پختن خمیر باقیمانده را ادامه دهید.
درباره این سایت