مواد ذرت مکزیکی:
نمک درشت
4 فنجان ذرت دانه شده (بلال دانه شده)
1/4 فنجان سس مایونز
2 فنجان پنیر پیتزای رنده شده
آویشن به میزان لازم
فلفل هندی به میزان لازم
در صورت تمای لمی توانید از قارچ خرد شده و کالباس خرد شده نیز استفاده کنید.
طرز تهیه ذرت مکزیکی:
مرحله 1
یک قابلمه بزرگ آب شور را به جوش بیاورید تا حرارت زیاد شود. ذرت را اضافه کرده و بپزید تا نرم شود ، حدود 5 دقیقه.
پس از اینکه ذرت ها پخته شدند، آن را در یک سبد بریزید تا آب ذرت برود.
گام 2
پس از اینکه ذرت پخته شده نمک، آویشن و فلفل هندی را اضافه نمایید و 5 دقیقه قبل از اینکه ذرت مکزیکی را از روی حرارت بردارید، پنیر پیتزا را اضافه کنید و هم بزنید و در پایان قبل از سرو کردن سس مایونز را اضافه کنید و هم بزنید.
درباره این سایت