کیک یزدی طعم و عطر ویژه ای دارد و علاوه بر ایران در کشورهای دیگر مشابه این کیک تحت عنوان کاپ کیک پخته می شود.

مواد لازم جهت تهیه کیک یزدی:

آرد سفید: دو فنجان

کره: ۱۰۰ گرم

وانیل: نصف قاشق چای خوری

شکر: یک فنجان

طرز تهیه کیک یزدی

تخم مرغ: چهار عدد

بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری سرخالی

شیر: یک فنجان

جوش شیرین: یک قاشق چای خوری سرخالی

 

طرز تهیه کیک یزدی


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Alvaro RiseStore مرکز چاپ دیجیتال آرادین (دیجیتال-افست-سازه نمایشگاهی) عصر شبکه و ارتباطات فال روزانه ,مداحی,,مدل لباس ,مدل مانتو ,زندگی ,سلامت 95 Victor Gina server6163