مواد لازم کاپ کیک شکلاتی:
4/4 فنجان (95 گرم) آرد همه منظوره (قاشق و تراز)
1/2 فنجان (45 گرم) پودر کاکائو طبیعی غلیظ شده
پودر بیکینگ 3/4 قاشق چایخوری
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/4 قاشق چای خوری نمک
2 تخم بزرگ ، در دمای اتاق *
1/2 فنجان (100 گرم) شکر گرانول
1/2 فنجان (100 گرم) بسته بندی قند قهوه ای روشن
1/3 فنجان (80 میلی لیتر) روغن نباتی یا کا (یا روغن نارگیل ذوب شده)
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
1/2 لیوان (120 میلی لیتر) کره ، در دمای اتاق
سرمازدگی: کره کره شکلات یا هر یک از این یخبندان ها

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی:
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک تابه مافین 12 فنجان را با آسترهای کیک خط بزنید. یک تابه دوم را با 2 آستر خط بزنید - این دستور غذا حدود 14 کیک درست می کند. کنار بگذارید.
آرد ، پودر کاکائو ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ قرار دهید تا کاملاً ترکیب شود. کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط ​​، تخم مرغ ها ، شکر دانه ای ، شکر قهوه ای ، روغن و وانیل را با هم صاف کنید تا کاملاً صاف شوند. نیمی از مواد مرطوب را درون مواد خشک بریزید. سپس نیمی از کره. برای چند ثانیه به آرامی جوش بزنید. با مواد مرطوب باقی مانده و کره آن را تکرار کنید. هم بزنید تا * فقط * ترکیب شود. بیش از حد اضافه نکنید خمیر نازک خواهد بود.
خمیر را در آسترها ریخته یا قاشق بریزید. برای پرهیز از ریختن پهلوها یا غرق شدن ، فقط نیمه خود را پر کنید (این ضروری است! فقط در نیمه راه!) پخت را به مدت 18 تا 21 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان در مرکز تمیز شود بیرون بیاورد. بگذارید قبل از سرمازدگی کاملاً خنک شود.
کاپ کیک های یخ زده هر چند که دوست دارید. من از نوک لوله کشی Wilton 1M برای این کیک های تصویری استفاده کردم. در صورت تمایل با آبپاش ها را بزنید. باقی مانده ها را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نور مهتاب Armando رادیوگرافی چیست راهنمایی و مشاوره خرید اینترنتی سایت تفریحی و سرگرمی نیو مطلب ارگانیک نور اچ پلاس