سوپ سبزیجات خانگی آسان
این دستور العمل سوپ سبزیجات دلچسب ، سالم ، تهیه شده و دارای طعم فوق العاده است. این هم موقع استفاده از مایع گیاهی وگان از آنجا که سبزیجات از نظر فصلی متفاوت هستند ، احساس راحتی کنید که برای سبزیجات ذکر شده در زیر سبزیجات مختلفی اضافه کنید. به عنوان مثال کلاله یا اسفناج یک جایگزین عالی برای کلم است.
حدود 8 فنجان سوپ یا 4 تا 6 وعده غذایی تهیه می کند
مواد لازم سوپ سبزیجات خانگی:
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 فنجان پیاز خرد شده (1 متوسط)
1/2/2 فنجان هویج خرد شده (3 تا 4 هویج)
1 1/2 فنجان کرفس خرد شده (2 تا 3 ساقه)
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
4 قاشق چایخوری سیر خرد شده (4 میخک)
3/4 قاشق چای خوری دانه رازیانه زمین
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی
1/2 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب ، به علاوه بیشتر برای طعم دادن
1/4 قاشق چایخوری پوسته های فلفل قرمز خرد شده
1 (15 اونس) می تواند گوجه فرنگی را با مایع خود خرد کند
6 فنجان سهام یا آبگوشت ، آبگوشت و سبزیجات فوق العاده رضایت بخش ما یا موجودی مرغ خانگی را ببینید
2 فنجان سیب زمینی خرد شده (2 متوسط)
2 فنجان پخته شده کلم خرد شده یا خرد شده
2 برگ خلیج 1 لیوان نخود فرنگی منجمد
1/2 قاشق چایخوری سرکه سیب یا آب لیمو تازه
طرز تهیه سوپ سبزیجات خانگی:
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک گلدان انبار یا اجاق هلندی روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز ، هویج ، کرفس و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. طبخ کنید ، اغلب هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند و پیازها شفاف شوند. 8 تا 10 دقیقه.
سیر ، رازیانه ، فلفل سیاه ، 1/2 قاشق چایخوری نمک و تکه های فلفل قرمز را اضافه کنید. کوک ، در حالی که هم بزنید ، برای یک دقیقه.
داخل گوجه فرنگی کنسرو شده و آب میوه های آنها و همچنین موجودی / مایع بریزید.
سیب زمینی ، کلم و برگهای خلیج را اضافه کنید. گرما را تا متوسط زیاد کنید و سوپ را به جوش بیاورید. گلدان را بطور جزئی با درب آن بپوشانید ، و سپس حرارت را کم کنید تا یک سیم کشی کم بماند.
به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها و سایر سبزیجات حساس شوند ، بجوش و خروش آمیزید. نخود فرنگی یخ زده را اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر بپزید.
گلدان را از روی حرارت برداشته و برگهای خلیج را جدا کنید. در سرکه سرو (یا آب لیمو) و قاشق غذاخوری باقی مانده روغن زیتون هم بزنید. با نمک ، فلفل یا سرکه بیشتر طعم و مزه کنید. خدمت.
گوجه فرنگی تازه: حدود 1 پیمانه (5 تا 6 گوجه فرنگی) را برای یک قوطی 15 عیار گوجه فرنگی خرد شده جایگزین کنید.
سوپ مانده را تا 3 روز در یخچال و حداکثر یک ماه در فریزر نگهداری کنید.
درباره این سایت