سوپ سبزیجات خانگی آسان

این دستور العمل سوپ سبزیجات دلچسب ، سالم ، تهیه شده و دارای طعم فوق العاده است. این هم موقع استفاده از مایع گیاهی وگان از آنجا که سبزیجات از نظر فصلی متفاوت هستند ، احساس راحتی کنید که برای سبزیجات ذکر شده در زیر سبزیجات مختلفی اضافه کنید. به عنوان مثال کلاله یا اسفناج یک جایگزین عالی برای کلم است.

حدود 8 فنجان سوپ یا 4 تا 6 وعده غذایی تهیه می کند

مواد لازم سوپ سبزیجات خانگی:


3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 فنجان پیاز خرد شده (1 متوسط)

1/2/2 فنجان هویج خرد شده (3 تا 4 هویج)

1 1/2 فنجان کرفس خرد شده (2 تا 3 ساقه)

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

4 قاشق چایخوری سیر خرد شده (4 میخک)

3/4 قاشق چای خوری دانه رازیانه زمین

1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی

1/2 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب ، به علاوه بیشتر برای طعم دادن

1/4 قاشق چایخوری پوسته های فلفل قرمز خرد شده

1 (15 اونس) می تواند گوجه فرنگی را با مایع خود خرد کند

6 فنجان سهام یا آبگوشت ، آبگوشت و سبزیجات فوق العاده رضایت بخش ما یا موجودی مرغ خانگی را ببینید

2 فنجان سیب زمینی خرد شده (2 متوسط)

2 فنجان پخته شده کلم خرد شده یا خرد شده

2 برگ خلیج 1 لیوان نخود فرنگی منجمد

1/2 قاشق چایخوری سرکه سیب یا آب لیمو تازه

 

طرز تهیه سوپ سبزیجات خانگی


طرز تهیه سوپ سبزیجات خانگی:


دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک گلدان انبار یا اجاق هلندی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز ، هویج ، کرفس و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. طبخ کنید ، اغلب هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند و پیازها شفاف شوند. 8 تا 10 دقیقه.

سیر ، رازیانه ، فلفل سیاه ، 1/2 قاشق چایخوری نمک و تکه های فلفل قرمز را اضافه کنید. کوک ، در حالی که هم بزنید ، برای یک دقیقه.

داخل گوجه فرنگی کنسرو شده و آب میوه های آنها و همچنین موجودی / مایع بریزید.

سیب زمینی ، کلم و برگهای خلیج را اضافه کنید. گرما را تا متوسط ​​زیاد کنید و سوپ را به جوش بیاورید. گلدان را بطور جزئی با درب آن بپوشانید ، و سپس حرارت را کم کنید تا یک سیم کشی کم بماند.

به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها و سایر سبزیجات حساس شوند ، بجوش و خروش آمیزید. نخود فرنگی یخ زده را اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر بپزید.

گلدان را از روی حرارت برداشته و برگهای خلیج را جدا کنید. در سرکه سرو (یا آب لیمو) و قاشق غذاخوری باقی مانده روغن زیتون هم بزنید. با نمک ، فلفل یا سرکه بیشتر طعم و مزه کنید. خدمت.


گوجه فرنگی تازه: حدود 1 پیمانه (5 تا 6 گوجه فرنگی) را برای یک قوطی 15 عیار گوجه فرنگی خرد شده جایگزین کنید.
سوپ مانده را تا 3 روز در یخچال و حداکثر یک ماه در فریزر نگهداری کنید.
 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فـــن پـــیج مـــلــتــفـــت وب سایت خبری ما اداره بهزیستی شهرستان قرچک آشنایی با استانداردهای بین المللی و ایزو ها Mlle Liaison تحلیل های روزانه بازار سهام و بورس اوراق بهادار نگین طبیعت iranbaghsharyaran