مواد لازم شیرینی آجیلی:
1 فنجان گردو نصف
1 فنجان پکن نصف است
1 فنجان آجیل برزیل ، نصف شده است
1 قاشق چایخوری کره
1-1 / 2 فنجان شکر
1 فنجان کرم شلاق سنگین
1/2 فنجان شربت ذرت سبک
طرز تهیه شیرینی آجیلی:
گردو ، گردو و آجیل برزیل را به صورت یک لایه در یک ورقه پخت قرار دهید. پخت و پز در 350 درجه به مدت 4-8 دقیقه یا تا زمانی که برشته شده و قهوه ای طلایی شود ، یک بار هم بزنید. روی یک توری سیمی خنک کنید. خط 8 اینچ. تابه مربع با فویل؛ فویل را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.
در یک قابلمه بزرگ سنگین ، شکر ، خامه و شربت ذرت را با هم ترکیب کنید. روی حرارت متوسط جوش بیاورید ، مرتباً هم بزنید. در آجیل های نان تست شده هم بزنید. کوک را بدون هم زدن ، تا زمانی که یک دماسنج آب نبات 238 درجه (مرحله توپ نرم) بخواند ، بپزید.
از روی حرارت بردارید. با قاشق چوبی هم بزنید تا خامه و غلیظ شود. به سرعت در تابه آماده پخش می شود. سرد. به مدت 8 ساعت یا یک شب روی یخچال و فریزر قرار دهید.
با استفاده از فویل ، آب نبات را از تابه بلند کنید. فویل را دور بیندازید. آب نبات ها را به صورت مربع برش دهید. در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
درباره این سایت