مواد لازم سوسیس برگر:
1/2 پیاز قرمز ، نازک خرد شده 80 گرم
1/2 فلفل سبز ، نوارهای برش داده شده 80 گرم
3 کالباس ایتالیایی 220 گرم
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 15 میلی لیتر
1/2 قاشق غذاخوری تخم رازیانه 1 گرم
1 نمک نمک [اختیاری] 0.2 گرم
فلفل دلمه ای برای طعم دادن [اختیاری]
2 نان همبرگر 100 گرم
1 بوکلونسینی / موزارلا تازه ، قطعه 55 گرم
قبل از اینکه تو شروع کنی
این همبرگرها را می توان یا در یک قابلمه روی اجاق گاز یا با استفاده از یک کوره در فضای باز طبخ کرد.
طرز تهیه سوسیس برگر:
سبزیجات را آماده کنید: پیاز (ریز) را ریز خرد کنید. فلفل (ها) را به نوار برش دهید. پوست را از کالباس جدا کرده و گوشت را در خلال های ضخیم 1.5 سانتی متر تشکیل دهید. کنار بگذارید.
روغن را در قابلمه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سس را 3 دقیقه اضافه کنید تا شفاف شود. فلفل سبز و دانه رازیانه را به آن اضافه کنید ، سپس با نمک و فلفل آنرا فلفل کنید. روی حرارت متوسط و کم حرارت بپزید تا زمانی که سبزیجات حسابی حساس شوند و حدود 15 دقیقه شروع به کارامل شدن کنند. تابه را از روی حرارت بردارید.
در ضمن ، کباب را پیش گرم کنید. پخت و پز را تا زمانی که خوب انجام شود ، حدود 4 دقیقه در هر طرف بپزید. نان ها را روی کباب گرم کنید. یک عدد خلال را روی هر نان قرار دهید ، با مخلوط پیاز چاشنی بزنید ، سپس با یک برش بوسینی بالا بزنید. در صورت تمایل ، ممکن است همبرگر را دوباره روی کوره قرار دهید تا پنیر ذوب شود. از طرف دیگر ، شما می توانید پته ها را در یک قابلمه روی اجاق گاز بپزید.
درباره این سایت