مواد لازم کیک شکلاتی:
2 فنجان قند سفید 1/4 فنجان آرد همه منظوره 3/4 فنجان پودر کاکائو بدون شیر 1 1/2 قاشق چایخوری پودر جوش شیرین 1 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین 1 قاشق چایخوری نمک 2 تخم مرغ 1 فنجان شیر 1/2 فنجان روغن نباتی 2 قاشق چایخوری عصاره وانیلی 1 فنجان آب جوش
طرز تهیه کیک شکلاتی:
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد). دو قابلمه گرد نه عیار را چرب و آرد کنید.
در یک کاسه بزرگ شکر ، آرد ، کاکائو ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ، شیر ، روغن و وانیل را اضافه کنید ، به مدت 2 دقیقه با سرعت متوسط میکسر مخلوط کنید. آخرین بار در آب جوش هم بزنید. باتری آن نازک خواهد بود. در قابلمه های آماده شده به طور مساوی بریزید.
30 تا 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید ، تا کیک با خلال دندان انجام شود. به مدت 10 دقیقه در قابلمه ها را خنک کنید ، سپس به یک قفسه سیمی برسانید تا کاملاً خنک شود.
درباره این سایت