مواد لازم سالاد اسفناج و قارچ:
7 فنجان اسفناج کودک 120 گرم
6 قارچ (سفید) قارچ ، 80 گرم خرد شده
1 قاشق غذاخوری لیمو ، تازه 1/2 لیمو فشرده
1/2 پرتقال ، 90 گرم فشرده و آراسته
1/2 قاشق غذاخوری خردل دیژون 3 گرم
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده باکره 30 میلی لیتر
1 نمک نمک [اختیاری] 0.2 گرم
فلفل دلمه ای برای طعم دادن [اختیاری]

سالاد اسفناج و قارچ
طرز تهیه سالاد اسفناج و قارچ:
اسفناج را آماده کرده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. کنار بگذارید.
قارچ ها را آماده کنید: آنها را ریز خرد کنید ، سپس به یک کاسه کوچک منتقل کنید. فصل را با نمک و فلفل ریخته و نیمی از آب لیمو را بریزید. کنار بگذارید.
نیمی از پرتقال (ها) را برای بدست آوردن لکه ها رنده کنید ، سپس آنها را آب کنید. آبغوره و آب میوه را درون یک کاسه کوچک بریزید. آب لیمو ، خردل و روغن باقیمانده را بریزید. نمک و فلفل را به سلیقه اضافه کرده ، سپس با استفاده از یک چنگال خوب ضرب و شتم کنید ، تا وینگره امولسیون شود. وینراگت را روی اسفناج بریزید.
باقی مانده های پرتقال (ها) را پوست بگیرید ، آنها را به قطعات کوچک برش داده و آنها را به اسفناج اضافه کنید. قارچ ها را اضافه کرده و خوب بریزید.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : قارچ ,اسفناج ,بریزید ,لیمو ,کوچک ,قاشق ,سالاد اسفناج ,قاشق غذاخوری ,اضافه کرده ,کاسه کوچک ,تهیه سالاد ,تهیه سالاد اسفناج
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کوهستان رویایی مجله مجازی بابک Max Rogg املاک بزرگ سرو To Be, To Become پروکسی تلگرام MTProto Proxy نوشته هاي يک بيگانه KETAB