مواد لازم سالاد اسفناج و قارچ:
7 فنجان اسفناج کودک 120 گرم
6 قارچ (سفید) قارچ ، 80 گرم خرد شده
1 قاشق غذاخوری لیمو ، تازه 1/2 لیمو فشرده
1/2 پرتقال ، 90 گرم فشرده و آراسته
1/2 قاشق غذاخوری خردل دیژون 3 گرم
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده باکره 30 میلی لیتر
1 نمک نمک [اختیاری] 0.2 گرم
فلفل دلمه ای برای طعم دادن [اختیاری]
طرز تهیه سالاد اسفناج و قارچ:
اسفناج را آماده کرده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. کنار بگذارید.
قارچ ها را آماده کنید: آنها را ریز خرد کنید ، سپس به یک کاسه کوچک منتقل کنید. فصل را با نمک و فلفل ریخته و نیمی از آب لیمو را بریزید. کنار بگذارید.
نیمی از پرتقال (ها) را برای بدست آوردن لکه ها رنده کنید ، سپس آنها را آب کنید. آبغوره و آب میوه را درون یک کاسه کوچک بریزید. آب لیمو ، خردل و روغن باقیمانده را بریزید. نمک و فلفل را به سلیقه اضافه کرده ، سپس با استفاده از یک چنگال خوب ضرب و شتم کنید ، تا وینگره امولسیون شود. وینراگت را روی اسفناج بریزید.
باقی مانده های پرتقال (ها) را پوست بگیرید ، آنها را به قطعات کوچک برش داده و آنها را به اسفناج اضافه کنید. قارچ ها را اضافه کرده و خوب بریزید.
درباره این سایت