مواد لازم تهیه هویچ و تره فرنگی با نعناع تازه:
2 هویج ، برش داده شده به دور 1 سانتی متر 200 گرم
1 تره فرنگی ، برش به قطعه 2 سانتی متر 300 گرم
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 35 میلی لیتر
1/2 قاشق غذاخوری زنجبیل ، رنده شده 7 گرم
2 قاشق غذاخوری نعناع تازه 6 گرم
1 نمک نمک [اختیاری] 0.2 گرم
فلفل دلمه ای برای طعم دادن [اختیاری]
طرز تهیه هویج و تره فرنگی با نعناع تازه:
فر را تا 195 درجه سانتیگراد / 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
هویج ها را آماده کرده و آنها را به دور حدود 1 سانتی متر ضخامت برش دهید. تره فرنگی ها را آماده کنید ، حدود ¼ قسمت سبز تیره را برداشته و آنها را به قطعات 2 سانتی متر برش دهید.
سبزیجات را به یک بشقاب یا ظرف پخت منتقل کنید (یکی از آنها را خیلی بزرگ انتخاب نکنید ، زیرا سبزیجات هنگام پخت و پز به اندازه قابل توجهی کاهش می یابند). روغن ، زنجبیل چرخ شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید. خوب برای مخلوط کردن کاملاً با روغن مخلوط کنید ، سپس داخل فر قرار دهید و حدود 35 دقیقه بپزید.
نیمی از برگ های نعنا را ریز خرد کنید و سپس آنها را به ظرف اضافه کنید ، مخلوط کرده و پخت را حدود 15 دقیقه دیگر ادامه دهید. با برگهای نعناع باقیمانده چاشنی و سرو کنید.
درباره این سایت