مواد لازم تهیه هویچ و تره فرنگی با نعناع تازه:

2 هویج ، برش داده شده به دور 1 سانتی متر 200 گرم
1 تره فرنگی ، برش به قطعه 2 سانتی متر 300 گرم
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 35 میلی لیتر
1/2 قاشق غذاخوری زنجبیل ، رنده شده 7 گرم
2 قاشق غذاخوری نعناع تازه 6 گرم
1 نمک نمک [اختیاری] 0.2 گرم
فلفل دلمه ای برای طعم دادن [اختیاری]

طرز تهیه هویج و تره فرنگی
طرز تهیه هویج و تره فرنگی با نعناع تازه:
فر را تا 195 درجه سانتیگراد / 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
هویج ها را آماده کرده و آنها را به دور حدود 1 سانتی متر ضخامت برش دهید. تره فرنگی ها را آماده کنید ، حدود ¼ قسمت سبز تیره را برداشته و آنها را به قطعات 2 سانتی متر برش دهید.
سبزیجات را به یک بشقاب یا ظرف پخت منتقل کنید (یکی از آنها را خیلی بزرگ انتخاب نکنید ، زیرا سبزیجات هنگام پخت و پز به اندازه قابل توجهی کاهش می یابند). روغن ، زنجبیل چرخ شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید. خوب برای مخلوط کردن کاملاً با روغن مخلوط کنید ، سپس داخل فر قرار دهید و حدود 35 دقیقه بپزید.
نیمی از برگ های نعنا را ریز خرد کنید و سپس آنها را به ظرف اضافه کنید ، مخلوط کرده و پخت را حدود 15 دقیقه دیگر ادامه دهید. با برگهای نعناع باقیمانده چاشنی و سرو کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آواکتاب کولرگازی اینورتر میتسوبیشی پرواز منتو شکوفه باران عکس هاي بازيگران بچه آدم www.andishmandproject.com وبگردی ذهن طلایی شعر و شب