پوست پسته ی تازه را خوب بشویید و به مدت سه تا چهار ساعت در داخل آب سرد بخیسانید.
ظرفی را روی شعله قرار دهید و در آن آب بریزید تا به جوش آید.
پوست پسته را از آب سرد خارج کرده و در داخل آب جوش بریزید.
پس از چندین ثانیه پوست پسته ها را از آب جوش خارج کرده و مجددا به آب سرد منتقل کنید.
انتقال پوست پسته از آب سرد به آب جوش و برعکس را چندین بار انجام دهید تا تلخی و گسی پوست پسته گرفته شود.
سه لیوان آب را به همراه شکر بر روی شعله قرار دهید تا بجوش آید.
گلاب و زعفران را به آب و شکر اضافه نمایید تا با هم بجوشند.
سپس پوست پسته را به شهد آماده شده اضافه نمایید تا با یکدیگر بپزند.
منتظر بمانید تا پوست پسته پخته شود و شهد کاملا به غلظت برسد.
یکربع قبل از خاموش کردن شعله ی زیر مربا، آبلیموی تازه و خلال پسته را اضافه نمایید.
پس از مدت زمان کوتاهی شعله ی زیر مربای پوست پسته را خاموش کنید.
منتظر بمانید تا مربای پوست پسته خنک شود و سپس آن را به ظرفهای شیشه ای منتقل کنید.
مربای پوست پسته را در وعده صبحانه مصرف نمایید تا تاثیرات شگفت انگیز آن را در درمان درد معده مشاهده نمایید.
منبع: آشپزی آسان
درباره این سایت