اگر پیش از افزودن آنها به دستور العمل هرگز آجیل نان نکرده اید ، این نکته پخت و پز ممکن است زندگی شما را تغییر دهد. آجیل های نان تست باعث خستگی کره زمین می شوند و هرگونه تلخی موجود در آجیل خام را به حداقل می رسانند. فقط در عرض چند دقیقه آجیل ها از رنگ کم رنگ ، تا حدودی موم و از نظر عطر و طعم ملایم ، به رنگ قهوه ای طلایی ، مزه غنی و با شدت و رایحه ای خوش طعم می روند که سطح کاملاً جدیدی از طعم را به هر ظرف اضافه می کند. شما هرگز ممکن است دوباره آجیل خام را سرو نکنید!


دو روش برای نان تست گردو وجود دارد: در فر و روی اجاق گاز. هر دو روش بسیار خوب عمل می کنند ، اما هردوی آنها نیز نیاز دارند که آشپز توجه زیادی داشته باشد - گردوها از نان تست شده تا سوختن در چشم در می آیند. بنابراین حتماً در کار خود بمانید و یک تایمر تنظیم کنید. کدام تکنیک شما ممکن است به مقدار و زمان آن بستگی داشته باشد (کباب کوره ممکن است طولانی تر شود اما می تواند آجیل بیشتری را در خود نگه دارد).

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شیرآلات میراب دانلود برنامه اندروید و موبایل دبيرستان دخترانه ارشاد فرخشهر کار در منزل|ایران اشتغال|کسب و کار اینترنتی|کسب درآمد از ... Aryanic زیبا دیزاین, طراحی سایت , صفحه بندی و صفحه آرایی روزنامه خرید و فروش قارچهای میکروسکوپی، قارچ-ریشه، اندوفیت، خوراکی و دارویی. سفر و گشت و گذار