مواد لازم جهت کمپوت گیلاس:
1 عدد گیلاس ((حدود 3 فنجان))
آب نصف پرتقال ((3 - 4 قاشق غذاخوری))
2 قاشق غذاخوری شکر دانه دار
چاشنی عصاره بادام خالص ((اختیاری))

طرز تهیه کمپوت گیلاس
طرز تهیه کمپوت گیلاس:
گیلاس ها را بشویید و گود کنید.
گیلاس ، شکر و آب پرتقال را در یک ماهیتابه سس متوسط اضافه کرده و 5 تا 6 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا آلبالوها نرم و نرم شوند.
گیلاس ها را با قاشق شکاف دار برداشته و مایع را 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید تا در نیمه کاهش یابد و غلیظ شود.
گیلاس ها را دوباره داخل گلدان اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.
بگذارید در عصاره بادام خنک شود و هم بزنید (اختیاری)
تا دو هفته در یک ظرف تمیز یخچال و فریزر کنید.
نکات
برای حفظ و لذت بردن در طول سال ، کمپوت تا یک سال منجمد می شود.
این دستور غذا تقریباً 1.5 لیوان را به همراه دارد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

salamat دانلود جدیدترین فیلم و سریال های ایرانی و خارجی دوبله فارسی رایگان فیلم تی وی کلکسیون مبل رویال کرج باربری زعفرانیه Carrie اخبار,مطالب فرهنگی و علمی,تازه ترین ها نمونه سوالات آزمون استخدامی بانک ها Linda The Greatest Iranian Music Site