مواد لازم سوپ اسفناج:
کره 25 گرم
1 دسته پیاز بهار
، خرد شده
1 تره
(حدود 120 گرم) ، خرد شده
2 کرفس چوب کوچک
(حدود 85 گرم) ، خرد شده
1 سیب زمینی کوچک
(حدود 200 گرم) ، پوست کنده و تفت داده شود
½ قاشق مرباخوری فلفل سیاه
سهام 1l (ساخته شده با دو حبه مرغ یا سبزیجات)
کیسه های 2 200 200-235g اسفناج
150 گرم نیمه چربی کرم فریم
روش درست کردن سوپ اسفناج:
کره را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. پیاز بهار ، تره فرنگی ، کرفس و سیب زمینی را اضافه کنید. هم بزنید و روی درب آن بگذارید. 10 دقیقه عرق کنید ، چند مرتبه هم بزنید.
در انبار ریخته و 10 تا 15 دقیقه آن را بپزید تا سیب زمینی نرم شود.
اسفناج را اضافه کنید و چند دقیقه بپزید تا پژمرده شود. برای مخلوط کردن سوپ صاف از مخلوط کن دست استفاده کنید.
در کرم هم بزنید. دوباره گرم کنید و خدمت کنید
درباره این سایت