مواد لازم بستنی جوز هندی:
کرم دوتایی گلدان 284ml
200 میلی لیتر شیر کامل

6 زرده تخم مرغ
50 گرم شکر

1 قاشق غذاخوری جوز هندی تازه رنده شده

بستنی جوز هندی

طرز تهیه بستنی جوز هندی:
خامه مضاعف و شیر کامل را درون یک تابه گرم کنید تا تازه شروع به جوشیدن کند.

ضمنا زرده های تخم مرغ و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید. وقتی مخلوط شیر و خامه آماده شد ، آنرا به طور پیوسته روی زرده ها بریزید ، به طور مداوم آبکش کنید.

دوباره در یک قابلمه تمیز بریزید ، سپس به مدت 10 دقیقه به آرامی گرم کنید و هم بزنید تا مخلوط به اندازه کافی غلیظ شود تا قسمت پشت قاشق را بپوشاند. کرنش را از طریق الک به داخل ظرف بزرگ دیگری بریزید ، در جوز هندی تازه رنده شده هم بزنید ، سپس خنک کنید.

در دستگاه بستنی چرک بزنید یا درون یک ظرف ضد یخ زده بریزید ، سپس حدوداً 1 ساعت یخ بزنید تا اطراف لبه ها یخ زده شود. لبه های یخ زده را درون مخلوط کنید و سپس این کار را دو بار بیشتر تکرار کنید یا تا زمانی که بستنی صاف و غلیظ شود. حداقل 4 ساعت قبل از سرو کردن با پودینگ پرتقال پرتقال و مارسالا ، حداقل 4 ساعت بگذارید تا منجمد شود (به لینک راست مراجعه کنید).


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ گروه گرافیک ناحیه یک ارومیه William داوود موزیک خرید سیسمونی از اصفهان وبلاگ رسمی ●گپ فیلم● دنیای از خوشمزه ها Melissa پینوکیو فیلم بین نیم پا Derek